Συστήματα RGB εναλλαγής χρωμάτων φωτισμού

    Ολοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρολο παίζει το χρώμα στην εσωτερική διακόσμηση ενός σπιτιού - γραφείου. Τα χρώματα γύρω μας επηρεάζουν την ψυχολογία μας και έμμεσα το σώμα μας. Επίσης εξουδετερωνούν το στρές , εξαλείφουν την εξασθένηση και επαναφέρουν την ισοροποία του οργανισμού μας. Με τα συστήματα εναλλαγής χρωμάτων φωτισμού, RGB SYSTEM LIVE IN COLOR, είμαστε σε θέση να επηρεάσουμε την διάθεση, το συναίσθημα ακόμα και την σεξουαλική ζωή των ανθρώπων αλλάζοντας απλώς τα χρώματα και τις αποχρώσεις σ' ενα χώρο σπιτιού ή γραφείου.

     Το σύστηματα εναλλαγής χρωμάτων φωτισμού, RGB SYSTEM LIVE IN COLOR της ART - DECO, είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα DMX διαχείρισης χρωμάτων φωτισμού, αυτόματο ή χειροκήνιτο και ασύρματο, που σε συνδιασμό με LED RGB μπορεί να δώσει στον χώρο που θέλουμε το επιθυμητό χρώμα και απόχρωση. Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται για τις κατασκευές RGB ειναι ολοι επώνυμοι και πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Σε σπίτια (ολους τους χώρους), γραφεία, επαγγελματικούς χώρους (studio χρωματοθεραπείας, γυμναστήρια, cafe, κέντρα διασκέδασης, εμπορικά κέντρα, studio φωτισμού, καταστήματα)

Συστήματα, RGB, εναλλαγής, χρωμάτων, φωτισμού, Φωτιστικά, Βιτρώ